Transport Gratuit in 24-48 h pentru Orice Comanda
Banii inapoi daca nu esti multumit
40 Lei Reducere pentru al doilea produs

A. Politica de cookie-uri

Ce scop au cookie-urile?

Cookie-urile sunt foarte utile și îndeplinesc diferite funcții ce fac ca navigarea ta pe un site să fie una ușoară și plăcută. Ai putea spune că sunt ca niște „amintiri” ale site-ului despre tine, ajutându-l să își amintească cum ai navigat pe paginile sale și alegerile pe care le-ai făcut pe parcurs.

Cookie-urile noastre sunt folosite pentru următoarele scopuri: funcționarea site-ului, analiza comportamentului vizitatorilor site-ului, publicitate

Poți naviga mai ușor și mai rapid pe un site care își amintește de tine, decât pe unul care nu te recunoaște. De aceea, majoritatea site-urilor pe care le știi și îți plac folosesc cookie-uri.

Ce este într-un cookie?

Un cookie este un fragment simplu de informație sub forma unui fișier text foarte mic. Fiecare cookie în parte este unic și este compus din numele site-ului care l-a creat și un șir unic de cifre și litere. Majoritatea site-urilor plasează cookie-uri pe hard disk-ul dispozitivului tău (calculator, telefon mobil sau tabletă) când navighezi prin ele. Ele fac asta prin browserul tău – de exemplu Google Chrome, Internet Explorer, Safari sau Firefox. Un cookie poate fi citit și recuperat doar de site-ul care l-a creat; site-urile nu pot niciodată să facă schimb de informații între ele prin cookie-uri.

Unele cookie-uri sunt valabile doar pe durata vizitei tale. Aceste „cookie-uri de sesiune” dispar din calculatorul sau dispozitivul tău mobil după ce ai închis browserul. Alte cookie-uri rămân în calculatorul sau dispozitivul tău mobil după ce ai închis browserul și mai sunt valabile pentru o anumită perioadă de timp specificată. Aceste „cookie-uri persistente” sunt activate de fiecare dată când vizitezi site-ul care le-a generat.

Ce nu este într-un cookie?

Cookie-urile (ca elemente de sine stătătoare) NU conțin:

Informații personale – nu poți fi identificat personal doar pe baza unui cookie. Cod de program – spre deosebire de un virus informatic, un cookie nu este compus din cod, asta însemnând că nu este capabil să strice dispozitivul tău. Cum sunt folosite cookie-urile de către site-ul miomondo.ro?

O vizită pe acest site poate plasa următoarele tipuri de cookie-uri:

cookie-uri strict necesare pentru funcționarea site-ului.

cookie-uri de analiză.

cookie-uri pentru publicitate personalizată.

Cookie-urile pot fi folosite în diferite scopuri. În primul rând, pot fi necesare pentru a asigura funcţionarea corectă a site-ului web. De exemplu, fără module cookie, poate fi dificil ca site-ul web să reţină că te-ai conectat sau ce produse ai adăugat în coşul de cumpărături. Acestea sunt denumite cookie-uri necesare, şi sunt active în mod automat, nefiind condiţionate de acordul vizitatorului. Am inclus aici şi cookie-urile plasate pentru a-ţi afişa publicitate nepersonalizată (care reţin faptul că o reclamă a fost afişată), precum şi cele care ne măsoară audienţa pe site (fără însă a include componenta demografică ori de segmentare a audienţei), întrucât fără măsurarea traficului site-ul nostru nu poate fi profitabil, iar regulile de protecţie a vieţii private nu sunt intenţionate a bloca afişarea publicităţii.

Cookie-urile de analiză colectează informații despre modul în care vizitatorii folosesc o pagină de internet, cum ar fi ce pagini sunt cele mai populare, ce metodă de conectare a paginilor este cea mai eficace și dacă utilizatorii primesc mesaje de eroare de la paginile de internet. Aceste cookie-uri ne permit să oferim utilizatorilor o experiență de utilizare de înaltă calitate şi au rolul de a contribui la îmbunătățirea modului în care funcționează pagina noastră de internet, precum şi la segmentarea demografică a audienţei, care mai departe este folosită în personalizarea publicităţii dacă acest scop este permis.

Nu în ultimul rînd, atunci când integrăm în site plug-inuri ale reţelelor de socializare, acestea plasează cookie-uri social media pentru a permite redarea conţinutului (de ex. youtube, soundcloud), pentru a-ţi da posibilitatea să te loghezi folosind un serviciu terţ (de ex. Facebook sau Google), precum şi pentru a-ţi da posibilitatea să apreciezi sau să distribui o pagină sau un produs pe serviciul de socializare preferat.

De asemenea, folosirea de cookie-uri este pentru a permite personalizarea publicităţii online. Folosirea cookie-urilor de personalizare a publicității este un standard actual la multe dintre siteurile importante pe care le vizitati. Publicitatea de acest tip ne ajută să ajungem la categoriile de clienti interesați de un anumit tip de produs, către care se afişează reclamele respective. De regulă, informațiile despre categoriile care definesc plaja de utilizatori interesați nu sunt date personale, dar profilul care se creează despre vizitatori are la bază datele colectate prin intermediul cookie-urilor de profilare publicitară, intră în categoria datelor personale. Cum aceste cookie-uri sunt plasate de servicii controlate de noi, rezultă că profilarea (care este o prelucrare de date personale) prin intermediul acestor cookie-uri este efectuată de noi ca operator de date. Puteţi opta să nu fiţi profilat de Google în scop publicitar, accesând: https://www.google.com/settings/ads

Cookie-urile sunt fisiere de tip text, oferite browserului dvs. de un server web si stocate apoi pe hard-discul computerului dvs. Majoritatea browserelor sunt setate sa accepte cookieuri. Daca insa preferati acest lucru, puteti reseta browserul dvs. fie sa va anunte ori de cate ori primiti cate un cookie, fie sa refuze chiar acceptarea cookie-urilor.

Trebuie insa sa stiti ca unele sectiuni ale siteului nostru nu vor putea fi vizualizate normal daca ati setat browserul dvs. să respingă cookieurile. Nu pentru că nu ne dorim acest lucru, ci pentru ca unele funcții ale websiteului nostru nu pot funcționa corect fără folosirea cookie-urilor.

Terții ce au acces la datele personale din site-ul MioMondo.ro

Acest site utilizează Google Analytics un serviciu de analiză web furnizat de Google, Inc. ("Google"). Google Analytics foloseste cookies pentru a ne ajuta sa analizam constant modul in care utilizatorii utilizeaza site-ul nostru. Informatiile generate de cookie despre utilizarea site-ului web (inclusiv adresa dvs. IP) vor fi transmise si stocate de Google pe serverele din Statele Unite. Google va utiliza aceste informatii in scopul evaluarii utilizarii site-ului web, al compilarii rapoartelor privind activitatile site-ului web pentru operatorii de site si in furnizarea altor servicii legate de activitatea site-ului web si de utilizarea internetului. Google poate, de asemenea, sa transfere aceste informatii unor terte parti, in cazul in care acest lucru este cerut prin lege sau in cazul in care aceste terte parti proceseaza informatiile in numele Google. Google nu va asocia adresa IP cu alte date detinute de Google.

Puteti refuza utilizarea cookie-urilor prin selectarea setarilor corespunzatoare din browserul dvs.. Alți terti ce au acces la datele dumneavoastră sunt: Google Adwords si Facebook Pixel, ce reprezinta furnizori de servicii de promovare si marketing. De asemenea, putem să colectăm date agregate despre vizitatorii site-ului si să dezvăluim rezultatele unor astfel de informații agregate (dar nu si identificabile personal) partenerilor nostri, în scopuri de marketing sau promovare. Prin utilizarea acestui site, sunteti de acord cu prelucrarea datelor despre dvs. in modul si in scopurile mentionate mai sus.

1.    Politica prelucrarii datelor cu caracter personal

SC Mio Mondo SRL, in calitate de  administrator al magazinului online www.miomondo.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal al fiecarui client.

Conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, Mio mondo SRL administreza in conditii de siguranta si exclusiv pentru scopurile prezentate mai jos, datele personale care sunt furnizate.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi: drept de acces la date cu caracter personal, drept de interventie asupra datelor, drept de opozitie, dreptul de a se adresa justitiei, dreptul la informare.

Orice informatie furnizata de catre persoanele vizate va fi considerata si va reprezenta consimtamintul expres ca datele personale sa fie folosite de Mio Mondo SRL  in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.

Datele dumneavoastra personale pot fi actualizate sau sterse din baza de date, prin cerere trimisa la contact@miomondo.ro.

Orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare,la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal se face cu respectarea urmatoarelor principii:

Notificarea. Operatorul de date cu caracter personal este notificat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;

Legalitatea. Prelucrarea datelor cu caracter personal se face in temeiul si in conformitate cu prevederile legale;

Scopul bine determinat. Orice prelucrare de date cu caracter personal se face in

scopuri bine determinate, explicite si legitime, adecvate, pertinente si neexcesive prin

raportare la scopul in care sunt colectate si ulterior prelucrate;

Confidentialitatea. Persoanele care prelucreaza, in numele unei institutii, date cu

caracter personal au prevazut in contractul de munca si in fisa postului o clauza de

confidentialitate;

Consimtamantul persoanei vizate. Orice prelucrare de date cu caracter personal,

cu exceptia prelucrarilor care vizeaza date din categoriile strict mentionate in Legea

677/2001, poate fi efectuata numai daca persoana vizata si-a dat consimtamantul in mod expres si neechivoc pentru acea prelucrare;

Informarea. Informarea persoanelor se face de catre institutia care prelucreaza datele personale ale persoanei vizate;

Protejarea persoanelor vizate. Persoanele vizate au dreptul de acces la datele care sunt prelucrate, de a interveni asupra acestora, de opozitie si de a nu fi supus unei decizii individuale, precum si dreptul de a se adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantei de judecata

pentru apararea oricaror drepturi garantate de lege, care le-au fost incalcate;

Mio Mondo SRL nu încurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

Securitatea. Masurile de securitate a datelor cu caracter personal sunt stabilite astfel

incat sa asigure un nivel adecvat de securitate a datelor cu caracter personal

procesate

 

2.    Scopul colectarii datelor

SC Mio Mondo SRL va folosi datele personale ale clientilor exclusiv pentru a putea trimite comenzile catre acestia, Mio Mondo SRL nu foloseste aceste date pentru a trimite newslettere sau campanii de promovare, in conformitate cu prevederile legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Aceste date sunt pastrate in sistemul informatic al companiei, doar pentru a putea lua legatura cu clientii daca exista nemultumiri sau sugestii din partea acestora

 

3.    Securitatea datelor colectate si procesate

S.C. Mio Mondo S.R.L. utilizează metode și tehnologii de securitate, împreună cu politici aplicate salariaților și proceduri de lucru, inclusiv de control, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederilor legale în vigoare.

Serverele pe care site-ul este găzduit sunt protejate de acces fizic și la distanță, fiind instalate în incinte adecvate tehnic și din punct de vedere al securității. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a vă proteja datele cu caracter personal colectate, analizăm noile tehnologii în domeniu și atunci când este cazul, le aplicăm în vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware și software utilizată de   S.C. Mio Mondo S.R.L., este periodic analizată în privința securității.

MioMondo.ro utilizeaza o conexiune internet securizata, criptata pentru a preveni interceptarea.

Platforma pe care este construit site-ul este Magento.

Inregistrarea si autentificarea pe www.miomondo.ro implica ID si parola.

Pentru orice intrebari, persoanele interesate ne pot contacta la contact@miomondo.ro sau telefon 0727 79 80 63